21 Ara 2013

File & Image Uploader 6.6.5 [x86 - x64] (TR).exe 1.4 MB




File & Image Uploader programı ile popüler pek çok dosya ve resim yükleme sitesine internet tarayıcınızı açmadan program aracılığı ile dosya yükleyebilir ve innDirme bağlantılarını program içerisinden alabilirsiniz. 

Özellikleri: 
Dosya, resim ve video yükleme sitelerini destekler Ücretli siteler için hesap ekleme özelliği vardır Yüklenen dosyalar ile ilgili bilgileri kaydeder Çoklu yükleme yapabilir Dosya veya düzün ekleyerek yükleme yapabilir Yükleme listesini düzenleyebilirsiniz Desteklenen sitelerin listesini görüntüleyebilirsiniz Desteklenen siteler için ayrı ayrı kullanıcı hesabı ekleyebilirsiniz Desteklenen sitelerden istediklerinizi listeden çıkartabilirsiniz Windows açılışında otomatik olarak çalıştırabilirsiniz Yüklenecek dosyaları winrar veya 7-zip programları ile belirlenen boyutlarda parçalara ayırarak yükleyebilir Zamanlama ayarı ile belirlediğiniz zamanda yükleme işlemini başlatabilirsiniz Yükleme işlemi bittiğinde sizi görsel ve sesli olarak uyarabilir Dosya innDirme özelliği ile desteklenen sitelerden dosya innDirebilirsiniz İnnDirme listesindeki dosyaların bağlantılarını panoya kopyalayabilir Aynı anda yüklenecek dosya sayısını belirleyebilirsiniz Yükleme hız sınırını belirleyebilirsiniz Yükleme işleminden sonra bilgisayarı kapatabilir, yeniden başlatabilir, oturumu kapatabilir, hazırda bekletebilir veya programı kapatabilirsiniz Yükleme kaydı ve hata kaydı dosyalarını istediğiniz an görüntüleyebilirsiniz Türkçe dahil çoklu dil desteği Kurulum gerektirmez, innDirdiğiniz dosyayı bir klasöre kopyaladıktan sonra çift tıklayarak çalıştırmanız yeterlidir. 

Desteklenen Sitelerden Örnekler: 
Rapidshare.com Imageshacks.us 
Youtube.com 
Depositfiles.com 
Easy-Share.com 
FileFactory.com 
Hotfile.com 
Letitbit.net 
Mediafire.com 
Megavideo.com 
Tinypic.com 


Unknown

Bu blog'tan indirme yapmak için [MEGA İNDİR] butonuna tıklatınız...
Açılan sayfanın sağ üst köşesinde [LÜTFEN.. 5 SANİYE BEKLEYİNİZ] yazısı belirecektir. 5 saniye sonunda [REKLAMI GEÇ] butonu açılınca tıklayınız.
Sizi [MEGA.co.nz] sitesine yönlendirecektir. Buradan [I agree with the MEGA Terms of Service] yazısının önündeki TİK i etkinleştirdikten sonra DOWNLOAD butonuna basıp hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

" Anonim " sekmesini seçerek YORUM gönderebilirsiniz.

 

Copyright @ 2013 Wubitek Tüm Haklarını Saklı Tutar.

Designed by Murat UZUN & Sponsored By Twigplay