7 Ara 2013

ABBYY FineReader 11.0.113.114 Professional [x86 - x64] (TR).exe 318.8 MB


ABBYY FineReader 11 OCR yazılımı; kâğıt evrakları, PDF’leri ve metin içeren fotoğrafları tarayarak düzenlenebilir ve içinde arama yapılabilir dosyalar ve e-kitaplar oluşturur. Sürat ve kusursuzlukta yeni bir çığır açan yazılım, 189 dilde ve her türlü dil kombinasyonunda yeniden yazma ve biçimlendirme ihtiyacını ortadan kaldırarak üstün kalitede metin tanıma hizmeti sunar. En sık kullanılan dönüştürme görevlerine tek tıklamayla erişim
imkânı sunan yazılım, çok daha az adımda çok daha fazla iş yapmanıza olanak tanır.



ÖZELLİKLER

Belgelerin üstün hız ve mükemmel doğrulukta dijital ortama aktarılması
Görüntüleri tarayıp hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde düzenlenebilir metinlere ve aranabilir PDF’lere dönüştürebilirsiniz! %99,8’e kadar tanımlama doğruluğu sunduğu kanıtlanmış teknolojiden yararlanın. Yeni siyah-beyaz modu daha az disk alanı kaplarken %30 daha hızlı sonuç verir.

Yeniden yazma ve biçimlendirmeye son
FineReader 11, ABBYY’nin yenilikçi Gelişmiş Belge Tanıma Teknolojisi (ADRT) sayesinde doğru metin akışı, tablo, sütün, içindekiler, üstbilgi, altbilgi, dipnot, sayfa numarası, tablo/diyagram bölümleri, yazıtipi boyutu ve stili dahil olmak üzere çok sayfalı belge yapısını ve formatını hassas bir şekilde yeniden oluşturarak yeniden yazma yükünden kurtarır.

Hızlı, doğru ve güvenli PDF dönüştürme
PDF belgelerini verimli bir şekilde düzenlenebilir metinlere dönüştüren ABBYY FineReader 11 ile her türlü PDF üzerinde kolayca değişiklik yapabilirsiniz. FineReader 11, hassas bilgilerin korunması ve belgelerin arkadaşlarınız ve müşterilerinizle güvenli bir şekilde paylaşılabilmesi için PDF güvenlik ayarlarını destekler.
Tekrarlanan dönüştürme görevlerine hızlı erişimle daha yüksek verim
Kullanıcı dostu arayüz ve önceden tanımlanmış otomatik Hızlı Görevler, verimliliği artırır ve karmaşık rutinleri ve ayarları öğrenme ihtiyacını ortadan kaldırır.

Diğer OCR’lere göre daha fazla dil desteği 
ABBYY FineReader 11, 189 dil içinden herhangi bir dil kombinasyonunda otomatik olarak tanıyarak çok dilli belgeleri dönüştürür. Yeni Arapça ve Vietnamca desteği ile FineReader, global kabiliyetlerinizi genişletmenize yardımcı olur.

Hareket halinde belge toplama için eşsiz kamera OCR 
Belgeleri herhangi bir zamanda, herhangi bir yerde yakalayabilirsiniz! Son teknoloji görüntü düzeltme araçları, mümkün olan en iyi dönüştürme sonucunu sunmak için hareket bulanıklığını, ISO gürültüsünü, 3D görüntü bozukluğunu, parlaklığı, karşıtlığı, renk seviyelerini ve eğimli metinleri düzeltir.

E-kitap oluşturma
Hareket halindeyken okumak için sevdiğiniz kitapları ve makaleleri yeni ePub® ve FB2 formatında tarayın veya Amazon® Kindle® hesabınıza gönderin.
Çeşitli dosya formatlarını kaydetme veya gönderme (OpenOffice.org® Writer dahil)
FineReader 11, iş ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla çok çeşitli belge ve görüntü kaydetme formatını destekler. Ayrıca kaydetmeden önce sonuçları doğrudan Microsoft Word, Excel®, PowerPoint, Adobe Acrobat, WordPerfect, OpenOffice.org Writer ve ağ tarayıcısı gibi uygulamalara da gönderebilirsiniz.

ABBYY FineReader 11; 189 tanıma dilini desteklemekte olup bunlardan 45’ine sözlük desteği sunmaktadır. Sözlük desteği olan diller için FineReader’ın yazım denetimi sistemini kullanabilirsiniz


Unknown

Bu blog'tan indirme yapmak için [MEGA İNDİR] butonuna tıklatınız...
Açılan sayfanın sağ üst köşesinde [LÜTFEN.. 5 SANİYE BEKLEYİNİZ] yazısı belirecektir. 5 saniye sonunda [REKLAMI GEÇ] butonu açılınca tıklayınız.
Sizi [MEGA.co.nz] sitesine yönlendirecektir. Buradan [I agree with the MEGA Terms of Service] yazısının önündeki TİK i etkinleştirdikten sonra DOWNLOAD butonuna basıp hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

" Anonim " sekmesini seçerek YORUM gönderebilirsiniz.

 

Copyright @ 2013 Wubitek Tüm Haklarını Saklı Tutar.

Designed by Murat UZUN & Sponsored By Twigplay